Οινοποίηση
Εφαρμόζεται προζυμωτική εκχύλιση για 8 ώρες στους 10°C. Ακολουθεί πίεση με πνευματικά πιεστήρια, απολάσπωση και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας (13°C -16°C), που διαρκεί έως 20 ημέρες.
Γευστικά Χαρακτηριστικά – Παλαίωση
Το κρασί διαθέτει έντονο και σύνθετο αρωματικό χαρακτήρα που θυμίζει εξωτικά φρούτα, άνθη και λουκούμι τριαντάφυλλο. Η γεύση του είναι ισορροπημένη και πλούσια, με καθοριστικό της στοιχείο μια ευχάριστη, δροσιστική οξύτητα.
Ιδανικός συνδυασμός με φαγητό
Κινέζικη, ταυλανδέζικη κουζίνα, σαλάτα με τροπικά φρούτα και blue cheese.
Reviews
There are no reviews yet.