Οινοποίηση:
Σύγχρονη τεχνολογική οινοποίηση με τη μέθοδο της προζυμωτικής εκχύλισης στους 10°C για 8 ώρες. Η ζύμωση γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το κρασί παραμένει για περιορισμένο χρόνο σε ανοξείδωτες δεξαμενές για μια σύντομη επαφή με τις λεπτές οινολάσπες.
Γευστικά Χαρακτηριστικά – Παλαίωση:
Κρασί με εξαιρετική φρεσκάδα και έντονη οξύτητα. Λεπτά αρώματα μεγάλης έντασης, κυρίως από εσπεριδοειδή και λεμονανθούς. Συμπληρώνονται από τα χαρακτηριστικά αρώματα τριαντάφυλλου που αναδεικνύει το Μοσχοφίλερο. Καθαρό στόμα με έντονη επίγευση.
Ιδανικός συνδυασμός με φαγητό:
Ντολμαδάκια με αυγολέμονο, τόνος τατάκι, noodles με γλυκόξινη σάλτσα, πράσινες σαλάτες και sushi.
Reviews
There are no reviews yet.