Ποικιλία
100% Merlot
Αμπελώνας
Στην περιοχή της Αχαΐας σε υψόμετρο 300 μέτρων. Έδαφος
αμμοαργιλώδες ασβεστούχο. Η παραγωγή κυμαίνεται στα 700 κιλά
στο στρέμμα.
Οινοποίηση
Ζύμωση σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 18°C και εκχύλιση
αφού τελειώσει η αλκοολική ζύμωση για μερικές ημέρες ακόμη.
Παραμονή για 24 μήνες σε νέα δρύινα βαρέλια 225lt.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
Χαρακτηρίζεται από βαθυκόκκινο χρώμα με αρώματα κερασιού και
φράουλας σε φόντο βανίλιας και καραμέλας γάλακτος. Το στόμα
είναι γεμάτο με γλυκό τελείωμα μαρμελάδας κόκκινων φρούτων
και αισθητή την παρουσία ξύλου και ευχάριστων τανίνων.
Ιδανικό ταίριασμα
Συνδυάζεται με μοσχάρι ή χοιρινό barbeque, λαγό στιφάδο,
λουκάνικα ή μπιφτέκια στα κάρβουνα.
Σε ιδανικές συνθήκες μπορείτε να το απολαύσετε για 10 χρόνια
ακόμη.
Σερβίρεται στους 16-18°C.
Αμπελώνες Κ. Αντωνόπουλου Γεροντόκλημα Merlot
-12%
Χαρακτηρίζεται από βαθυκόκκινο χρώμα με αρώματα κερασιού και φράουλας σε φόντο βανίλιας και καραμέλας γάλακτος.
Το στόμα είναι γεμάτο με γλυκό τελείωμα μαρμελάδας κόκκινων φρούτων και αισθητή την παρουσία ξύλου και ευχάριστων τανινών.
Weight | 1.6 kg |
---|---|
ΤΥΠΟΣ | |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | |
ΧΩΡΑ | |
ΠΕΡΙΟΧΗ | |
ΧΡΩΜΑ | |
ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ | |
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ | |
ΦΙΑΛΗ |
Reviews
There are no reviews yet.